Předsíň NIKA

méně je více

Zákazník vyžadoval čisté provedení bez výrazných barev. Šatnu jsme tedy schovali za dvoukřídlé posuvné dveře, díky kterým výklenek téměř splyne s okolními zdmi.

Zprvu jsme měli tendence prostor výklenku zaplnit velkým množstvím skříněk, šuplíků a polic. Chtěli jsme z prostoru vytěžit maximum. Postupem času jsme kompozici přirozeně zjednodušili, a tím získali mnohem více variability prostoru.

 

Návrh

MgA. Lukáš Bursík

Realizace

2020

Materiál

Smrková biodeska, dub

Povrchová úprava

Přírodní olej, bílý pigment

+420 728 176 928
info@paletky.cz

 

sezame, zavři se

Ve výsledném prostoru má každý centimetr svůj účel. V půlce je přepažený perforovanou stěnou, na které si věšáčky můžete poskládat pro každou situaci. Do ní jsou v horní části fixně umístěné dvě police na věci pro občasnou potřebu. Levá část slouží jako šatníkpravá jako kóje na veškeré sportovní náčiní. Oděvy, kola a snowboardy budou bezpečně uloženy, ale zůstanou skryty očím návštěvníků.

spolehlivý SMRK

Zákazník hledal dřevo, které svou kresbou nebude v příliš velkém kontrastu s bílou stěnou. Nakonec jsme sáhli po bělené smrkové biodesce nejen kvůli minimalistickému vzhledu. Jedná se o lehký a stabilní masiv vhodný právě na takový formát posuvných dveří.

neoblomný dub

Druhotný materiál je dub odkazující na původní podlahu. Komoda se šuplíky je hlavní hmotou v levé části. Ta by mohla působit těžkopádně na celkový vzdušný vzhled šatny, proto jsme šuplíky od sebe oddělili světlou biodeskou. Výsledkem je čistá materiálová harmonie.

Interiér DUB & SUGI

Návrh

MgA. Lukáš Bursík

Realizace

2020

Materiál

Smrková biodeska, dub

Povrchová úprava

Přírodní olej, bílý pigment

+420 728 176 928
info@paletky.cz

méně je více

Zákazník vyžadoval čisté provedení bez výrazných barev. Šatnu jsme tedy schovali za dvoukřídlé posuvné dveře, díky kterým výklenek téměř splyne s okolními zdmi.

Zprvu jsme měli tendence prostor výklenku zaplnit velkým množstvím skříněk, šuplíků a polic. Chtěli jsme z prostoru vytěžit maximum. Postupem času jsme kompozici přirozeně zjednodušili, a tím získali mnohem více variability prostoru.

 

sezame, zavři se

Ve výsledném prostoru má každý centimetr svůj účel. V půlce je přepažený perforovanou stěnou, na které si věšáčky můžete poskládat pro každou situaci. Do ní jsou v horní části fixně umístěné dvě police na věci pro občasnou potřebu. Levá část slouží jako šatníkpravá jako kóje na veškeré sportovní náčiní. Oděvy, kola a snowboardy budou bezpečně uloženy, ale zůstanou skryty očím návštěvníků.

spolehlivý SMRK

Zákazník hledal dřevo, které svou kresbou nebude v příliš velkém kontrastu s bílou stěnou. Nakonec jsme sáhli po bělené smrkové biodesce nejen kvůli minimalistickému vzhledu. Jedná se o lehký a stabilní masiv vhodný právě na takový formát posuvných dveří.

Nezávazná poptávka

Chcete dostávat novinky emailem?

ANONE