Atrium Ogilvy & Mather

Reklamní agentura, kde musí být všechno jinak

 

Zadáním byla změna a oživení atria na neformální a odpočinkový prostor. Bylo třeba vytvořit příjemné prostředí pro relaxaci kreativců zaměstnaných ve firmě a zároveň místo, kde se budou potkávat s klienty. V omezeném rozpočtu se počítalo s použitím stávajícího nábytku. Návrh Evy Grochové se nese ve spojení starého s novým. Výrazný kontrast vytváří nesnadno okoukatelný interiér, který je vším, jen ne uniformní kanceláří.

 

Výsledkem je rozšíření atria a obohacení o velký strom ukotvený do lavic. Oblíbená houpačka je zavěšena ve čtyřech metrech a pohoupou se na ní pohodlně i jedinci vzrůstu vikingského válečníka. Rozměrné lavice slouží pro bližší a neformálnejší posezení. Truhlíky pro květiny jsme osadili jedlými i nejedlými rostlinami. Několik jich bylo ponecháno k osazení týmem Ogilvy.

Návrh

Eva Grochová, MDes – návrh interiéru, Michaela Krobová – návrh rostlinných dekorací

Realizace

2015

Materiál

Japonský cedr

Povrchová úprava

Přírodní olej

+420 728 176 928
info@paletky.cz

 

Ocenění poroty CBRE

Atelier Paletky slavil v roce 2015 velký úspěch. Atrium jako velká zasedací místnost a současně ležérní a neformální prostor s kouskem přírody v srdci získalo v roce 2015 prestižní ocenění od poroty CBRE v kategorii Kancelář jako DNA firmy. Pokud plánujete svěží a neotřelé kanceláře, my jsme připraveni.

Atrium Ogilvy & Mather

Návrh

Eva Grochová, MDes – návrh interiéru, Michaela Krobová – návrh rostlinných dekorací

Realizace

2015

Materiál

Japonský cedr

Povrchová úprava

Přírodní olej

+420 728 176 928
info@paletky.cz

Reklamní agentura, kde musí být všechno jinak

 

Zadáním byla změna a oživení atria na neformální a odpočinkový prostor. Bylo třeba vytvořit příjemné prostředí pro relaxaci kreativců zaměstnaných ve firmě a zároveň místo, kde se budou potkávat s klienty. V omezeném rozpočtu se počítalo s použitím stávajícího nábytku. Návrh Evy Grochové se nese ve spojení starého s novým. Výrazný kontrast vytváří nesnadno okoukatelný interiér, který je vším, jen ne uniformní kanceláří.

Výsledkem je rozšíření atria a obohacení o velký strom ukotvený do lavic. Oblíbená houpačka je zavěšena ve čtyřech metrech a pohoupou se na ní pohodlně i jedinci vzrůstu vikingského válečníka. Rozměrné lavice slouží pro bližší a neformálnejší posezení. Truhlíky pro květiny jsme osadili jedlými i nejedlými rostlinami. Několik jich bylo ponecháno k osazení týmem Ogilvy.

 

Ocenění poroty CBRE

 

Atelier Paletky slavil v roce 2015 velký úspěch. Atrium jako velká zasedací místnost a současně ležérní a neformální prostor s kouskem přírody v srdci získalo v roce 2015 prestižní ocenění od poroty CBRE v kategorii Kancelář jako DNA firmy. Pokud plánujete svěží a neotřelé kanceláře, my jsme připraveni.

Nezávazná poptávka

Chcete dostávat novinky emailem?

ANONE